Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Ajeet Singh on winning Silver Medal
04 SEP 2024 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ajeet Singh for winning Silver Medal at the Paris Paralympics 2024. Ajeet Singh won silver medal in the Men's Javelin Throw F46 event.
The Prime Minister said in a X post;
“A phenomenal achievement by Ajeet Singh, as he wins the Silver medal in the Men's Javelin Throw F46 at the #Paralympics2024! His commitment to sports and perseverance have made India proud.
#Cheer4Bharat”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অজিত সিংহবু লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 SEP 2024 10:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অজিত সিংহবু পেরিস পেরালিম্পিক্স ২০২৪দা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। অজিত সিংহনা নুপাগী জেভলিন থ্রো এফ ৪৬ ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান অমা লৌবা ঙমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X কী পোস্ত অমদা হায়খিঃ
"অজিত সিংহনা #Paralympics2024 দা নুপাগী জেভলিন থ্রো এফ ৪৬ তা লুপাগী তক্মান অমা লৌদুনা চাউনা মায় পাকপা পুরকখ্রে! মহাক্কী শান্নখোৎনবদা কত্থোকপা অমসুং খাঙবা কনবনা ভারতপু চাউথোকপা পোকহল্লে।
#Cheer4Bharat”