প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘পেৰিছ পেৰালিম্পিক’ত ‘ৰূপৰ পদক’ জয় কৰাৰ বাবে ‘বেডমিণ্টন খেলুৱৈ’ সুহাস যথিৰাজক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে
02 SEP 2024 11:35PM by PIB Guwahati
চলিত ‘পেৰিছ পেৰালিম্পিক’ত পুৰুষৰ একক ‘এছ এল ৪ বেডমিণ্টন প্ৰতিযোগিতা’ত ‘ৰূপৰ পদক’ অৰ্জন কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সুহাস যথিৰাজক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে ‘এক্স’-ত পোষ্ট কৰিছে:
"#Paralympics2024ৰ পুৰুষৰ একক ‘এছএল ৪ বেডমিণ্টন ইভেণ্ট’ত সুহাস যথিৰাজে সন্মানীয় ‘ৰূপৰ পদক’ অৰ্জন কৰাটো হৈছে এক চমৎকাৰ সফল্য! সমগ্ৰ ভাৰতেই তেওঁৰ সফলতাত আনন্দিত হৈছে। তেওঁৰ দৃঢ়তা আৰু ক্ৰীড়াৰ প্ৰতি প্ৰদৰ্শন কৰা প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাৰ বাবে আমি গৌৰৱান্বিত।
@suhas_ly #Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates badminton player Suhas Yathiraj for winning Silver at Paris Paralympics
02 SEP 2024 11:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Suhas Yathiraj for clinching a Silver medal in the Men’s Singles SL4 Badminton event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi posted on X:
"A spectacular accomplishment as Suhas Yathiraj wins the prestigious Silver medal in the Men’s Singles SL4 Badminton event at the #Paralympics2024! India rejoices at his success. We are proud of his tenacity and commitment to sports.
@suhas_ly #Cheer4Bharat"