প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা বেদমিন্তন শান্নরোয় সুহাস য়থিরাজনা লুপাগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
02 SEP 2024 11:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌজিক চত্থরিবা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা নুপাগী সিঙ্গল্স SL4 বেদমিন্তন ইভেন্তদা সুহাস য়থিরাজনা লুপাগী তকমান লৌরকপদা ঙসি নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা শ্রী মোদীনা পোস্ত তৌখি:
"সুহাস য়থিরাজনা #Paralympics2024দা নুপাগী সিঙ্গল্স SL4 বেদমিন্তন ইভেন্তদা লুপাগী তকমান লৌরকপা অসি শীংথানীংঙাই ওইবা মায়পাকপা অমনি! মহাক্না মায়পাকপদা ভারতনা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। মহাক্কী হোৎনবা কনবা অমসুং শান্ন-খোৎনবদা কত্থোকপা অসিগীদমক ঐখোয়না চাউথোকচবা পোকই। @suhas_ly #Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates badminton player Suhas Yathiraj for winning Silver at Paris Paralympics
02 SEP 2024 11:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Suhas Yathiraj for clinching a Silver medal in the Men’s Singles SL4 Badminton event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi posted on X:
"A spectacular accomplishment as Suhas Yathiraj wins the prestigious Silver medal in the Men’s Singles SL4 Badminton event at the #Paralympics2024! India rejoices at his success. We are proud of his tenacity and commitment to sports.
@suhas_ly #Cheer4Bharat"