প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জন ধন য়োজনাগী অহোংবা পুরকপা ঙম্বা মহৈশিং পল্লদুনা লিঙ্কইন পোস্ত অমা ইখ্রে
28 AUG 2024 3:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সোসিএল মীদিয়া প্লেৎফোর্ম অমা ওইরিবা লিঙ্কইন্দা জন ধন য়োজনাগী চহি ১০ মপুং ফাবা নুমিৎকা ইরোইননা পোস্ত অমা ইখ্রে।
'এ দিকেত ওব ফাইনান্সিএল ইনক্লুজন – দি পি.এম. জন ধন য়োজনা' হায়না মিংথোনবা পোস্ত অসিনা থৌরাং অসিগী অহোংবা পুরকপা ঙম্বা ফলশিং পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"জন ধন য়োজনা হায়বসি ইকাইখুম্নবা, শক্তি অমসুং খুদোংচাবনি। ঙসিদি ঐখোয়না #10YearsOfJanDhan গী পালন তৌরদুনা থৌরাং অসিগী অহোংবা পুরকপা ঙম্বা ফলশিং পল্লদুনা @LinkedIn দা পোস্ত অমা ইজরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pens a LinkedIn post highlighting the transformative outcomes of Jan Dhan Yojana
28 AUG 2024 3:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today penned a post on social media platform LinkedIn, marking 10 years of Jan Dhan Yojana.
The post titled 'A Decade of Financial Inclusion - the PM Jan Dhan Yojana' highlights the transformative outcomes of this initiative.
The Prime Minister posted on X:
"Jan Dhan Yojana is about dignity, empowerment and opportunity. Today, when we mark #10YearsOfJanDhan, sharing a post I wrote on @LinkedIn highlighting the transformative outcomes of this initiative."