Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pens a LinkedIn post highlighting the transformative outcomes of Jan Dhan Yojana
28 AUG 2024 3:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today penned a post on social media platform LinkedIn, marking 10 years of Jan Dhan Yojana.
The post titled 'A Decade of Financial Inclusion - the PM Jan Dhan Yojana' highlights the transformative outcomes of this initiative.
The Prime Minister posted on X:
"Jan Dhan Yojana is about dignity, empowerment and opportunity. Today, when we mark #10YearsOfJanDhan, sharing a post I wrote on @LinkedIn highlighting the transformative outcomes of this initiative."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜନଧନ ଯୋଜନାର ପରିବର୍ତନକାରୀ ଫଳାଫଳ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରି ଲିଙ୍କଡଇନରେ ଲେଖିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
28 AUG 2024 3:17PM by PIB Bhubaneswar
ଜନଧନ ଯୋଜନାର ୧୦ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ଲିଙ୍କଡଇନରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ ଲେଖିଛନ୍ତି ।
'ଆର୍ଥିକ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତୀକରଣର ଏକ ଦଶନ୍ଧି - ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜନଧନ ଯୋଜନା' ଶୀର୍ଷକ ଏହି ପୋଷ୍ଟରେ ଏହି ପଦକ୍ଷେପର ପରିବର୍ତନମୂଳକ ଫଳାଫଳ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରାଯାଇଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘‘ଜନଧନ ଯୋଜନା ହେଉଛି ସମ୍ମାନ, ସଶକ୍ତିକରଣ ଏବଂ ସୁଯୋଗ। ଆଜି, ଯେତେବେଳେ ଆମେ ଜନଧନ ଯୋଜନାର ୧୦ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ପାଳନ କରୁଛୁ, ଏହି ପଦକ୍ଷେପର ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ଫଳାଫଳ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ ଲିଙ୍କଡ୍‍ଇନରେ ମୁଁ ଲେଖିଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟ ସେୟାର କରୁଛି।’’