প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীখলদা মাইপাক্লবা ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতিদগী কোল অমা ওকখ্রে, লুচিংবশিংনা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপগী মতাংদা খন্নখি
20 JUN 2024 1:07PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীখলদা মাইপাক্লবা ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতি প্রাবোৱো সুবিয়ান্তোগী কোল অমা ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মীখলদা মাইপাক্লবা ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতি প্রাবোৱো সুবিয়ান্তোদগী কোল অমা ফংবদা অপেনবা ফাওই। মহাক্না রাস্ত্রপতি ওইগদৌরিবা অসিগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী সভেত্যাগী মরীশিংদা য়ুম্ফম ওইবা ভারত অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী মরক্তা লৈরিবা কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী মতাংদা ঐখোয় খন্নখি।

Prime Minister's Office
PM receives a call from Indonesian President-elect, leaders discuss strategic partnership
20 JUN 2024 1:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today received a call from President-elect Prabowo Subianto of Indonesia.
The Prime Minister posted on X:
"Delighted to receive a phone call from President-elect Prabowo Subianto. Wished him success for his upcoming Presidency. We discussed ways to strengthen comprehensive strategic partnership between India and Indonesia that are based on our civilizational ties."