প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয় থবক শুবা-নোম্বা কনবগীদমক অসামগী চা থাফমগী শিন্মীশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
লমকোয়বা মীওইশিং চা থাফমশিং য়েংনবা তকশিনখ্রে
09 MAR 2024 2:15PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি অসামগী চা মালেম শীনবা থুংনা শন্দোক্লে। মখোয় থবক শুবা-নোম্বা কনবগীদমক অসামগী চা থাফমগী শিন্মীশিং মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রাজ্য অসিগী চা থাফমশিংগীদমক অসাম মমিং চৎলি অমসুং অসামগী চা মালেম শীনবা থুংনা শন্দোক্লে।
মালেম শীনবা থুংনা অসামগী মিংচৎ হেনগৎহল্লিবা থবক শুবা-নোম্বা কনবা চা থাফমশিংগী শিন্মীশিং ঐনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মখোয়না রাজ্য অসিদা লাকপদা লমকোয়বা মীওইশিংনা চা থাফমশিং য়েংনবা ঐনা তকশিল্লি”।

Prime Minister's Office
PM hails tea garden community of Assam for their hard work
Urges tourists to visit the tea gardens
09 MAR 2024 2:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today said that Assam Tea has made its way all over the world. He lauded the tea garden community for their grit and hard work.
The Prime Minister posted on X :
"Assam is known for its splendid tea gardens, and Assam Tea has made its way all over the world.
I would like to laud the remarkable tea garden community, which is working hard and enhancing Assam’s prestige all over the world.
I also urge tourists to visit these tea gardens during their visits to the state."