Prime Minister's Office
PM hails tea garden community of Assam for their hard work
Urges tourists to visit the tea gardens
09 MAR 2024 2:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today said that Assam Tea has made its way all over the world. He lauded the tea garden community for their grit and hard work.
The Prime Minister posted on X :
"Assam is known for its splendid tea gardens, and Assam Tea has made its way all over the world.
I would like to laud the remarkable tea garden community, which is working hard and enhancing Assam’s prestige all over the world.
I also urge tourists to visit these tea gardens during their visits to the state."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆସାମର ଚା' ବଗିଚାରେ କାର୍ଯ୍ୟରତ ଗୋଷ୍ଠୀଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ଚା' ବଗିଚା ବୁଲିବାକୁ ପର୍ଯ୍ୟଟକଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ
09 MAR 2024 2:15PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କହିଛନ୍ତି ଯେ ଆସାମ ଚା' ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ପ୍ରବେଶ କରିଛି । ଚା' ବଗିଚାରେ କାର୍ଯ୍ୟରତ ଗୋଷ୍ଠୀମାନଙ୍କର ସାହସ ଓ କଠିନ ପରିଶ୍ରମକୁ ସେ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି -
ଆସାମ ଏହାର ଚମତ୍କାର ଚା' ବଗିଚା ପାଇଁ ଜଣାଶୁଣା ଏବଂ ଆସାମ ଚା' ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ପ୍ରବେଶ କରିଛି।
ମୁଁ ଚା' ବଗିଚାରେ କାର୍ଯ୍ୟରତ ଗୋଷ୍ଠୀଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିବାକୁ ଚାହେଁ, ଯେଉଁମାନେ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ କରୁଛନ୍ତି ଏବଂ ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ଆସାମର ସମ୍ମାନ ବୃଦ୍ଧି କରୁଛନ୍ତି ।
ମୁଁ ପର୍ଯ୍ୟଟକମାନଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି ଯେ ସେମାନେ ରାଜ୍ୟ ଗସ୍ତ ସମୟରେ ଏହି ଚା' ବଗିଚା ପରିଦର୍ଶନ କରନ୍ତୁ।