ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଚିନ ତେନ୍ଦୁଲକରଙ୍କ କାଶ୍ମୀର ଗସ୍ତ ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ମନ୍ତବ୍ୟ: ଆସନ୍ତୁ ମିଳିତ ଭାବେ ଏକ ବିକଶିତ ଏବଂ ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ ନିର୍ମାଣ କରିବା
28 FEB 2024 2:25PM by PIB Bhubaneswar
ସଚିନ ତେନ୍ଦୁଲକର ତାଙ୍କ କାଶ୍ମୀର ଗସ୍ତର ବିବରଣୀ ସେୟାର କରିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏହା ବେଶ୍ ଅଦ୍ଭୁତ! ସଚିନଙ୍କ ଜମ୍ମୁ-କାଶ୍ମୀର ଗସ୍ତ ଆମ ଯୁବବର୍ଗଙ୍କ ପାଇଁ ଦୁଇଟି ଦୃଷ୍ଟିରୁ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ।
ପ୍ରଥମ: ଅତୁଲ୍ୟଭାରତର ବିଭିନ୍ନ ଅଂଶ ଆବିଷ୍କାର କରିବା ।
ଦ୍ୱିତୀୟ: ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’ର ଗୁରୁତ୍ୱ ।
ଆସନ୍ତୁ ଏକାଠି ଏକ ବିକଶିତ ଏବଂ ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ ନିର୍ମାଣ କରିବା ।’

Prime Minister's Office
Together, let’s build a Viksit and Aatmanirbhar Bharat, PM comments on Sachin Tendulkar’s Kashmir visit
28 FEB 2024 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra expressed happiness as Sachin Tendulkar shared details of his Kashmir visit.
The Prime Minister posted on X :
"This is wonderful to see! @sachin_rt’s lovely Jammu and Kashmir visit has two important takeaways for our youth:
One - to discover different parts of #IncredibleIndia.
Two- the importance of ‘Make in India.’
Together, let’s build a Viksit and Aatmanirbhar Bharat!"