Prime Minister's Office
Together, let’s build a Viksit and Aatmanirbhar Bharat, PM comments on Sachin Tendulkar’s Kashmir visit
28 FEB 2024 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra expressed happiness as Sachin Tendulkar shared details of his Kashmir visit.
The Prime Minister posted on X :
"This is wonderful to see! @sachin_rt’s lovely Jammu and Kashmir visit has two important takeaways for our youth:
One - to discover different parts of #IncredibleIndia.
Two- the importance of ‘Make in India.’
Together, let’s build a Viksit and Aatmanirbhar Bharat!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অপুনবা ওইনা, ঐখোয় বিকসিত অমসুং অত্মানির্ভর ভারত অমা শেমগৎলসি, সচিন তেন্দুলকারগী কাস্মিরগী খোঙচৎকী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী অনিংবা ফোঙদোকখ্রে
28 FEB 2024 2:25PM by PIB Imphal
মহাক্কী কাস্মির খোঙচৎকী অকুপ্পা মরোলশিং সচিন তেন্দুলকারনা সিয়ার তৌবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মসি উবদা অঙকপনি ! ! @sachin_rt গী নুংঙাইরবা জম্মু অমসুং কাস্মির খোঙচৎনা ঐখোয়গী নহারোলশিংনা নিংশিংগদবা মরুওইবা ৱাফম অনি লৈরে:
অহানবদা- #IncredibleIndia গী তোঙান-তোঙানবা মফমশিং খঙদোকপা।
অনিশুবদা- ‘মেক ইন ইন্দিয়া’গী মরুওইবা খঙবা।
অপুনবা ওইনা, ঐখোয় বিকসিত অমসুং অত্মানির্ভর ভারত অমা শেমগৎলসি”।