প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুয়ানাদগী শ্রী রাম ভাজন সিয়ার তৌখ্রে
19 JAN 2024 1:36PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুয়ানাদগী শ্রী রাম ভাজন সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মফম অসিদা গুয়ানাদগী #ShriRamBhajan অমা লৈরে! মসিগীদমক ঐনা গুয়ানা হিন্দু ধর্মিক সভা থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং হিন্দু কলচর অমসুং চৎনবীশিং শন্দোক্নবা হোৎনরিবা মখোয়গী অতোপ্পা থবকশিংশু থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM shares Shri Ram Bhajan from Guyana
19 JAN 2024 1:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared Shri Ram Bhajan from Guyana.
The Prime Minister posted on X :
"Here is a #ShriRamBhajan from Guyana! I compliment the Guyana Hindu Dharmic Sabha for this effort and also for their other efforts to popularise Hindu culture and ethos.