প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শর্মিস্থা মুখর্জীদগী 'প্রনব মাই ফাদরঃ এ দোতর রিমেম্বর্স'গী কোপী অমা ফংখি
15 JAN 2024 6:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মফমদা হান্নগী রাস্ত্রপতি মচানুপী শ্রীমতি শর্মিস্থা মুখর্জীদগী 'প্রনব মাই ফাদরঃ এ দোতর রিমেম্বর্স'গী কোপী অমা খুদোল তমখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"শর্মিস্থাজি অদোমগা উনবা ফংজবসি মতম চুপ্পদা নুংঙাইজৈ অমসুং প্রনব বাবুগা শানখিবা ৱারীশিং নীংশিংলি। মহাক্কী থৌনা, লৌশিং অমসুং খঙ হৈবা কয়া অসি অদোমগী লাইরিক্তা ময়েক শেংনা উবা ফংই!"

Prime Minister's Office
PM receives a copy of ‘Pranab My Father: A Daughter Remembers’ from Sharmistha Mukherjee
15 JAN 2024 6:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi was presented a copy of Pranab My Father: A Daughter Remembers’ by Ms Sharmistha Mukherjee, daughter of the former President.
The Prime Minister posted on X :
“Always a delight to meet you Sharmistha Ji and remember the memorable interactions with Pranab Babu. His greatness, wisdom and intellectual depth is clearly visible in your book!”