প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শৰ্মিষ্ঠা মুখাৰ্জীৰ ‘প্ৰণৱ মাই ফাদাৰঃ এ ডটাৰ ৰিমেম্বাৰ্ছ’ শীৰ্ষক গ্ৰন্থৰ এটা কপি লাভ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
15 JAN 2024 6:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন ৰাষ্ট্ৰপতিৰ কন্যা শৰ্মিষ্ঠা মুখাৰ্জীয়ে লিখা ‘প্ৰণৱ মাই ফাদাৰঃ এ ডটাৰ ৰিমেম্বাৰ্ছ’ শীৰ্ষক গ্ৰন্থৰ এটা কপি লাভ কৰে৷
টুইটাৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“শৰ্মিষ্ঠা জীক লগ পালে আনন্দ অনুভৱ কৰো আৰু প্ৰণৱ বাবুৰ সৈতে কৰা স্মৰণীয় বাৰ্তালাপবোৰ মনত পেলাও৷ তেওঁৰ মহানতা, জ্ঞান আৰু বৌদ্ধিক গভীৰতা আপোনাৰ গ্ৰন্থত স্পষ্টভাৱে পৰিস্ফুট হৈছে৷”

Prime Minister's Office
PM receives a copy of ‘Pranab My Father: A Daughter Remembers’ from Sharmistha Mukherjee
15 JAN 2024 6:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi was presented a copy of Pranab My Father: A Daughter Remembers’ by Ms Sharmistha Mukherjee, daughter of the former President.
The Prime Minister posted on X :
“Always a delight to meet you Sharmistha Ji and remember the memorable interactions with Pranab Babu. His greatness, wisdom and intellectual depth is clearly visible in your book!”