ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶର୍ମିଷ୍ଠା ମୁଖାର୍ଜୀଙ୍କ ଠାରୁ 'ପ୍ରଣବ ମାଇଁ ଫାଦର : ଏ ଡଟର ରିମେମ୍ବର୍ସ' ପୁସ୍ତକ ଗ୍ରହଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 JAN 2024 6:45PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ପୂର୍ବତନ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ କନ୍ୟା ଶ୍ରୀମତୀ ଶର୍ମିଷ୍ଠା ମୁଖାର୍ଜୀ 'ପ୍ରଣବ ମାଇଁ ଫାଦର : ଏ ଡଟର ରିମେମ୍ବର୍ସ' ପୁସ୍ତକ ପ୍ରଦାନ କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି –
"ଶର୍ମିଷ୍ଠାଜୀ, ଆପଣଙ୍କୁ ଭେଟିବା ସବୁବେଳେ ଆନନ୍ଦ ଦେଇଥାଏ ଏବଂ ପ୍ରଣବ ବାବୁଙ୍କ ସହ ସ୍ମରଣୀୟ କଥାବାର୍ତ୍ତା ମନେ ପଡୁଛି । ତାଙ୍କ ମହାନତା, ଜ୍ଞାନ ଓ ବୌଦ୍ଧିକ ଗଭୀରତା ଆପଣଙ୍କ ପୁସ୍ତକରେ ସ୍ପଷ୍ଟ ଭାବରେ ପରିଦୃଶ୍ୟ ହେଉଛି!”

Prime Minister's Office
PM receives a copy of ‘Pranab My Father: A Daughter Remembers’ from Sharmistha Mukherjee
15 JAN 2024 6:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi was presented a copy of Pranab My Father: A Daughter Remembers’ by Ms Sharmistha Mukherjee, daughter of the former President.
The Prime Minister posted on X :
“Always a delight to meet you Sharmistha Ji and remember the memorable interactions with Pranab Babu. His greatness, wisdom and intellectual depth is clearly visible in your book!”