প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওপথালমোলোজিস্ত অমসুং সঙ্কারা নেথ্রালয়গী ফাউন্দর দোক্তর এস.এস বদ্রিনাথ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 NOV 2023 1:23PM by PIB Imphal
ওপথালমোলোজিস্ত অমসুং সঙ্কারা নেথ্রালয়গী ফাউন্দর দোক্তর এস.এস বদ্রিনাথ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ওপথালমোলোজিস্ত অমসুং সঙ্কারা নেথ্রালয়গী ফাউন্দর দোক্তর এস.এস বদ্রিনাথ লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফাওহল্লে। মীৎ লায়য়েংবদা মহাক্না লৌখিবা থৌদাংশিং অমসুং খুন্নাইগীদমক মহাক্না চোকথবা লৈতনা পাংথোকখিবা থবক মুৎপা নাইদনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী থবকশিং তুংগী মীরোলশিংদা মখা তানা ইথিল পীগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM expresses deep grief on passing away of visionary ophthalmologist and founder of Sankara Nethralaya, Dr. SS Badrinath
21 NOV 2023 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of visionary ophthalmologist and founder of Sankara Nethralaya, Dr. SS Badrinath.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply saddened by the passing of Dr. SS Badrinath Ji, a visionary, expert in ophthalmology and founder of Sankara Nethralaya. His contributions to eye care and his relentless service to society have left an indelible mark. His work will continue to inspire generations. Condolences to his family and loved ones. Om Shanti.”