প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী পেরা বেতমিন্তন দবলস এস.ঐচ৬ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নিত্যা শ্রী সিবান অমসুং রচানা পতেল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2023 9:01PM by PIB Imphal
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী পেরা বেতমিন্তন দবলস এস.ঐচ৬ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিত্যা শ্রী সিবান অমসুং রচানা পতেল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপীগী পেরা বেতমিন্তন দবলস এস.ঐচ৬ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা @07nithyasre অমসুং রচানা পতেল থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মাইপাকপ অসি মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং তিমৱার্ককী শক্তি অদুনা ওইহনবনি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Nithya Sre Sivan and Rachana Patel for Bronze in Para Badminton Women's Doubles SH6 event
26 OCT 2023 9:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Nithya Sre Sivan and Rachana Patel for Bronze in Para Badminton Women's Doubles SH6 event the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations to @07nithyasre and Rachana Patel for their well-deserved Bronze in Para Badminton Women's Doubles SH6 event at the Asian Para Games.
This achievement is due to their skill and the power of their teamwork. Best wishes for the upcoming endeavours."