Prime Minister's Office
PM congratulates Nithya Sre Sivan and Rachana Patel for Bronze in Para Badminton Women's Doubles SH6 event
26 OCT 2023 9:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Nithya Sre Sivan and Rachana Patel for Bronze in Para Badminton Women's Doubles SH6 event the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations to @07nithyasre and Rachana Patel for their well-deserved Bronze in Para Badminton Women's Doubles SH6 event at the Asian Para Games.
This achievement is due to their skill and the power of their teamwork. Best wishes for the upcoming endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰা বেডমিণ্টনৰ মহিলা ডাবলছৰ SH6 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে নিত্যা শ্ৰী শিৱন আৰু ৰাচানা পেটেলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 OCT 2023 9:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এছিয়ান পেৰা গেমছৰ পেৰা বেডমিণ্টন মহিলা ডাবলছ SH6 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা নিত্যা শ্রী শিৱন আৰু ৰচনা পেটেলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটত কয়, “এছিয়ান পেৰা গেমছৰ পেৰা বেডমিণ্টন মহিলা ডাবলছ SH6 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা নিত্যা শ্রী শিৱন আৰু ৰচনা পেটেলক অভিনন্দন। এই কৃতিত্ব তেওঁলোকৰ দক্ষতা আৰু দলীয় কামৰ শক্তিৰ বাবেই সম্ভৱ হৈছে। তেওঁলোকৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা থাকিল।"