প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিতেশ কুমারবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন সিংগল্সতা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 7:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নিতেশ কুমারবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন সিংগল্স SL3 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না কুমারনা মশান্না অসিদা থাদরিবা পাঙ্গল অমসুং শক্তিবু শীংথাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"নিতেশ কুমারবু নুপাগী বেদমিন্তন সিংগল্স SL3 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্লি!
মহাক্না কুমারনা মশান্না অসিদা থাদরিবা পাঙ্গল অমসুং শক্তি অসি ময়েক শেংনা উবা ফংই। তুংদা লাক্কদবশিংদসু মায় পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Nitesh Kumar for winning silver in badminton men’s singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Nitesh Kumar for winning a silver medal in the badminton men's singles SL3 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He praised Kumar's prowess and commitment to the sport.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to Nitesh Kumar for clinching the Silver Medal in Badminton Men's Singles SL3!
His prowess and commitment to the sport are evident in every stroke.
Best wishes for the endeavours ahead."