প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিণ্টনৰ পুৰুষৰ ছিংগলছত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নীতেশ কুমাৰক অভিনন্দন জনাইছে
27 OCT 2023 7:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত অনুষ্ঠিত বেডমিণ্টন পুৰুষৰ একক এছ এল ৩ প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে নীতেশ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ কুমাৰৰ দক্ষতা আৰু খেলৰ প্ৰতি থকা প্ৰতিশ্ৰুতিৰ প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
"বেডমিণ্টন পুৰুষৰ একক এছএল৩ ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে নীতেশ কুমাৰক প্ৰশংসা!
তেওঁৰ দক্ষতা আৰু খেলৰ প্ৰতি থকা প্ৰতিশ্ৰুতি প্ৰতিটো ষ্ট্ৰোকত স্পষ্ট।
আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Nitesh Kumar for winning silver in badminton men’s singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Nitesh Kumar for winning a silver medal in the badminton men's singles SL3 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He praised Kumar's prowess and commitment to the sport.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to Nitesh Kumar for clinching the Silver Medal in Badminton Men's Singles SL3!
His prowess and commitment to the sport are evident in every stroke.
Best wishes for the endeavours ahead."