প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ, ২০২২ত টেবুল টেনিছ পুৰুষৰ একক - ক্লাছ ১ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা সন্দীপ ডাংগীক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 OCT 2023 4:36PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝুত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ, ২০২২ত টেবুল টেনিছ পুৰুষৰ একক – ক্লাছ ১ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা সন্দীপ ডাংগীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
“টেবুল টেনিছ পুৰুষৰ একক – ক্লাছ ১ ইভেন্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে সন্দীপ ডাংগীক অভিনন্দন জনালোঁ। তেওঁ ব্যতিক্ৰমী দক্ষতা আৰু নিষ্ঠাৰে আমাৰ ৰাষ্ট্ৰখনলৈ সন্মান কঢ়িয়াই আনিছে। এই সফলতাত ভাৰত আনন্দিত হৈছে।”

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Sandeep Dangi in Table Tennis Men's Singles - Class 1 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sandeep Dangi on winning the Bronze medal in Table Tennis Men's Singles - Class 1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Well done Sandeep Dangi for securing the Bronze Medal in Table Tennis Men's Singles - Class 1 event. His exceptional skill and dedication have brought honor to our nation. India rejoices in this success.”