প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা তেবল তেন্নিস মেন্স সিঙ্গলস-ক্লাস ১ ইভেন্তদা সন্দিপ দাঙ্গিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 4:36PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা তেবল তেন্নিস মেন্স সিঙ্গলস-ক্লাস ১ ইভেন্তদা সন্দিপ দাঙ্গিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তেবল তেন্নিস মেন্স সিঙ্গলস-ক্লাস ১ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা সন্দিপ দাঙ্গি থাগৎচরি। মহাক্কী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং কৎথোকপনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী ইকায়খুম্নবা পুরক্লে। মাইপাকপা অসিদা ভারত হরাওরে”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Sandeep Dangi in Table Tennis Men's Singles - Class 1 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sandeep Dangi on winning the Bronze medal in Table Tennis Men's Singles - Class 1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Well done Sandeep Dangi for securing the Bronze Medal in Table Tennis Men's Singles - Class 1 event. His exceptional skill and dedication have brought honor to our nation. India rejoices in this success.”