প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা কেজি ৬১গী নুপীগী পেরা পৱারলিফতিংদা রাজ কুমারিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 6:54PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা কেজি ৬১গী নুপীগী পেরা পৱারলিফতিংদা রাজ কুমারিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কেজি ৬১গী নুপীগী পেরা পৱারলিফতিংদা রাজ কুমারিনা অঙকপা ব্রোঞ্জ অমা ফংলে। ভারত হরাওরে। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয় কয়া ইথিল পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Raj Kumari in Women's Para Powerlifting 61 kgs event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 6:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Raj Kumari on winning the Bronze medal in Women's Para Powerlifting 61 kgs event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A fantastic Bronze by Raj Kumari in Women's Para Powerlifting 61 kgs event. India is elated. Her success will inspire several upcoming athletes.”