Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Raj Kumari in Women's Para Powerlifting 61 kgs event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 6:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Raj Kumari on winning the Bronze medal in Women's Para Powerlifting 61 kgs event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A fantastic Bronze by Raj Kumari in Women's Para Powerlifting 61 kgs event. India is elated. Her success will inspire several upcoming athletes.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত মহিলাৰ পেৰা ভাৰোত্তোলনৰ ৬১ কেজি ইভেণ্টত ৰাজ কুমাৰীৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক উদযাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 OCT 2023 6:54PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত মহিলাৰ পেৰা ভাৰোত্তোলনৰ ৬১ কেজি ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে ৰাজ কুমাৰীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“মহিলাৰ পেৰা ভাৰোত্তোলনৰ ৬১ কেজি ইভেণ্টত চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শনেৰে ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন ৰাজ কুমাৰীৰ৷ ভাৰত অতিশয় আনন্দিত৷ তেওঁৰ সফলতাই বহুতো উদীয়মান খেলুৱৈক প্ৰেৰণা যোগাব৷”