প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী দবলস রিকর্প ইভেন্তদা পেরা আর্চর হরবিন্দর সিংহ অমসুং সাহিলনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 4:40PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী দবলস রিকর্প ইভেন্তদা পেরা আর্চর হরবিন্দর সিংহ অমসুং সাহিলনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী দিবলস রিকর্প-ওপন্দা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী পেরা আর্চরশিং হরবিন্দর সিংহ অমসুং সাহিল থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তেঞ্জৈদা মখোয়গী মখুৎ চুম্বা অমসুং অঙকপা পর্ফোমেন্স অসিনা ভারত চাউথোকচবা পোকহল্লে। মখোয়গী মাইপাকপা অসিদা ভারত হরাওবা ফাওহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Para Archers Harvinder Singh and Sahil in Men's Doubles Recurve event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Para Archers Harvinder Singh and Sahil on winning the Bronze medal in Men's Doubles Recurve event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Para Archers, Harvinder Singh and Sahil, for winning the Bronze medal in Men's Doubles Recurve - Open at the Asian Para Games. Their incredible performance and precision with the arrow have made India proud. India celebrates their well-deserved achievement with immense excitement.”