প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী হাই জম্প তি.৬৪ ইভেন্ততা উন্নি রেনুনা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 6:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংজৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী হাই জম্প তি.৬৪ ইভেন্ততা উন্নি রেনুনা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা xদা পোস্ত তৌখিঃ
"নুপাগী হাই জম্প তি.৬৪ ইভেন্ততা উন্নি রেনুনা শিংথানিঙাই ওইরবা শেঞ্জেংগী তকমান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী খাঙবা কনবা অমসুং থোইদোক হেন্দোকপা পর্ফোর্মেন্সনা লৈবাক অসিবু চাওথোকচহল্লে।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Unni Renu in Men's High Jump T64 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Unni Renu on winning the Bronze medal in Men's High Jump T64 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Unni Renu for the much-deserved Bronze Medal win in the Men's High Jump T64 event. His perseverance and exceptional performance have brought pride to our nation.”