প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মরুওইবা সেক্তরশিংদা মীৎয়েং থমদুনা নুপী এম.পিশিংনা ঐখোয়গী গনতন্ত্র হেন্না মশক থোকহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
11 OCT 2023 8:59PM by PIB Imphal
নুপী এম.পিশিংনা মরম ওইদুনা গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎলে হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে অমসুং নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম্না মখা তানা মীয়ামগী খোল্লাউ মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।
হিরম অসিগী মতাংদা এক্সতা ইবা আর্তিকল অমা মহাক্না সিয়ার তৌখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কমদৌনা এম.পিশিংনা গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎহনবগে হায়বগী মতাংদা নুংঙাইরবা আর্তিকল অমা @ShamikaRavi না ফোঙদোক্লি অমসুং মরুওইবা সেক্তরশিং হায়বদি হকশেল, ইজুকেসন, ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং অতৈ কয়াদা মীৎয়েং চঙলে। মসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইবা অমনি অমসুং মসিনা নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম্না মখা তানা মীয়ামগী খোল্লাউ মপাঙ্গল কনখৎহল্লে হায়বদু উৎলে”।

Prime Minister's Office
Women MPs are making our democracy more vibrant by focusing on vital sectors: PM
11 OCT 2023 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the enrichment of democracy due to women Members of Parliament and hoped that Nari Shakti Vandan Adhiniyam will further strengthen people’s voice.
He shared an article in this regard on X.
The Prime Minister posted on X :
"An interesting article by @ShamikaRavi which highlights how women MPs are making our democracy more vibrant and are also focusing on vital sectors like healthcare, education, infrastructure and more. This is a very encouraging trend which also exemplifies how the Nari Shakti Vandan Adhiniyam will further strengthen people’s voice.
https://indianexpress.com/article/columns/women-mps-contribution-has-increased-in-parliament-data-proves-it-8977046/ "