প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী ইসক্বাস শিঙ্গল ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সৌরব ঘোসাল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2023 9:05PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপাগী ইসক্বাস শিঙ্গল ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সৌরব ঘোসাল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপাগী ইসক্বাস শিঙ্গল ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী চেম্পিয়ন শান্নরোয় @SauravGhosal থাগৎপা ফোঙদোকচরি। গেমদা মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবা উৎখিবা অদুনা মসি পাংথোকপা ঙমখিবনি। পোদিয়ম য়ৌবা ঙমখিবা অসি মহাক্কী অচেৎপা থাজবা অমসুং থকশি-খাসিগী খুদম অমনি”।

Prime Minister's Office
PM praises Saurav Ghoshal for winning the Silver Medal in the Squash Men's Singles event
05 OCT 2023 9:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated Saurav Ghoshal for winning the Silver Medal in the Squash Men's Singles event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Hats off to our champion player @SauravGhosal for winning the Silver Medal in the Squash Men's Singles event. His fantastic display of skill and determination in the game made this possible. This podium finish is a testament to his unwavering commitment and discipline."