প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি কয়াগী মতুংদা এসিয়ান গেমস ২০২২দা ইক্বেসত্রিয়ান দ্রেসেজ তিম্না পুৱারি ওইরবা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 SEP 2023 4:24PM by PIB Imphal
চহি ৪১গী মতুংদা হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা ইক্বেসত্রিয়ান দ্রেসেজ তিমনা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিদে ছেদা, অনুস অগরৱালা, সুদিপতি হাজেলা অমসুং দিব্যকৃত সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চহি কয়াগী মতুংদা, এসিয়ান গেমসতা ঐখোয়গী ইক্বেসত্রিয়ান দ্রেসেজ তিমনা সনাগী মেদল ফংলকপা অসি য়াম্না চাউথোকচনিঙাই অমনি! রিদে ছেদা, অনুস অগরৱালা, সুদিপতি হাজেলা অমসুং দিব্যকৃত সিংহনা লাম্বা লৈতনা হৈশিংবা অমসুং তিম ৱার্ক উৎথোক্লে অমসুং মালেমগী ফম্পাক্তা ঐখোয়গী লৈবাক্কী মিংচৎ পুরক্লে।
মসিগী পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অসিগীদমক তিমদা ঐনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM hails historic gold medal by Equestrian Dressage Team after decades at Asian Games 2022
26 SEP 2023 4:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Hriday Chheda, Anush Agarwalla, Sudipti Hajela and Divyakriit Singh for winning the gold medal in Equestrian Dressage Team event after 41 years at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“It is a matter of extreme pride that after several decades, our Equestrian Dressage Team has won Gold in Asian Games!
Hriday Chheda, Anush Agarwalla, Sudipti Hajela and Divyakriit Singh have displayed unparalleled skill, teamwork and brought honour to our nation on the international stage.
I extend my heartiest congratulations to the Team for this historic achievement.”