Prime Minister's Office
PM lauds as shooters bring first gold for India in Asian Gamesย
25 SEP 2023 2:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated the 10m Air Rifle Men's Team for winning gold medal at the Asian Games 2022.
The Prime Minister said
"Our fantastic shooters from the 10m Air Rifle Men's Team, Rudrankksh Patil, Divyansh Panwar, and Aishwary Pratap Tomar have won the gold in truly awe inspiring manner as they did so while shattering the world record."
PM Modi saluted the champions for their fantastic display of skill and determination and wished that they keep reaching for new heights.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শুতরশিংবু এসিয়ন গেম্সতা অহানবা সনাগী তক্মান পুরকপগীদমক হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 SEP 2023 2:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিতর ১০গী এয়র রাইফল নুপাগী কাংবুবু এসিয়ন গেম্স ২০২২ দা সনাগী তক্মান মায় পাক্লকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
"ঐখোয়গী হৈশিংলবা মিতর ১০গী এয়র রাইফল নুপাগী কাংবুগী শুতরশিং, রুদ্রঙ্কস, পতিল, দিব্যান্স পনৱার, অমসুং আইস্বরী প্রতাপ তোমারনা মালেমগী রেকোর্দ থুগাইবগা লোইননা হৈশিংলবা মওংদা পুক্নিং শুমহৎনিংঙাই ওইনা সনাগী তক্মান লৌবা ঙমখ্রে।"
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মায় পাক্লবশিং অসিগী মফমদা মখোয়না হৈশিংবা কয়া উৎখিবগীদমক ইকাইখুম্নবা উৎখি অমসুং মখোয়না অহেনবা পন্দুপ কয়া অমা য়ৌবা ঙম্বা ওইরসনু হায়না থৌজাল পীখি।