প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা অহানবা মেদল ফংবদা নুপাগী লাইতৱেথ দবল স্কলস তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 SEP 2023 10:02PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমস ২০২২দা ভারতকী অহানবা মেদল ওইনা, সিলভর অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপাগী লাইতৱেথ দবল স্কলস তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
অর্জুন জাত অমসুং অর্বিন্দ সিংহগী জুরা থাগৎলদুনা, মখা তানা মাইপাক্নবা অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কী থৌনা অমসুং মপাঙ্গল উৎথোক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখি!!

Prime Minister's Office
PM congratulates Lightweight Men's Double Sculls Team for winning the first medal at Asian Games 2022
24 SEP 2023 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Lightweight Men's Double Sculls Team for winning the first medal at Asian Games 2022 for Bharat, a silver.
Congratulating the incredible duo Arjun Lal Jat and Arvind Singh, the Prime Minister wished for continuous rowing towards glory, representing the spirit and strength of our nation!!