প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছ ২০২২ত প্ৰথম পদক লাভ কৰাৰ বাবে লাইটৱেট পুৰুষৰ ডাবল স্কালছ দলক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
24 SEP 2023 10:02PM by PIB Guwahati
এছিয়ান গেমছ ২০২২ত ভাৰতৰ বাবে প্ৰথমটো পদক, ৰূপৰ পদক লাভ কৰা বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী, শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লাইটৱেট পুৰুষৰ ডাবল স্কালছ টিমক প্ৰশংসা কৰিছে।
অতুল্য যুটি অৰ্জুন লাল জাট আৰু অৰবিন্দ সিঙক অভিনন্দন জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আমাৰ দেশৰ আত্মা আৰু শক্তিক প্ৰতিনিধিত্ব কৰি গৌৰৱৰ দিশে নিৰন্তৰ আগবাঢ়ি যোৱাৰ কামনা কৰে!!

Prime Minister's Office
PM congratulates Lightweight Men's Double Sculls Team for winning the first medal at Asian Games 2022
24 SEP 2023 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Lightweight Men's Double Sculls Team for winning the first medal at Asian Games 2022 for Bharat, a silver.
Congratulating the incredible duo Arjun Lal Jat and Arvind Singh, the Prime Minister wished for continuous rowing towards glory, representing the spirit and strength of our nation!!