প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী ওইবা শিংনবা কয়াগী মতাংদা ভারতপু থাজনীংঙাই ওইবা খোঙলোই অমা ওইনা লৌবগী থৌওং হেনগৎলক্লিবা অসিবু পি.এম.না শকখঙখ্রে
28 JUL 2023 4:49PM by PIB Imphal
ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং তেক্নোলোজীগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী রজীব চন্দ্রসেখরনা আর্তিকল অমগী মতুং ইন্না মালেমগী ওইবা শিংনবা কয়াগী মতাংদা ভারতপু থাজনীংঙাই ওইবা খোঙলোই অমা ওইনা লৌবগী থৌওং হেনগৎলক্লিবা অসিবু প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ভারত অসি হৌজিক্তি সস্তেনেবল ওইবা অমসুং ভেক্সিন, ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং সেমিকন্দক্তরগী মতাংদা সেক্যুরিতী লৈবগী হীরম কয়া য়াওনা মালেমগী ওইবা শিংনবশিংগী মতাংদা থাজবা য়াবা খোঙলোয় ওইনা শকখঙনরে”, ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং তেক্নোলোজীগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী রজীব চন্দ্রসেখরনা ইখ্রে।

Prime Minister's Office
PM acknowledges India's growing recognition as a trusted partner for various global challenges
28 JUL 2023 4:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged India's growing recognition as a trusted partner for various global challenges via an article by Union Minister of State for Electronics and Technology, Shri Rajeev Chandrasekhar.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“India is now being recognised as a trusted partner for various global challenges, ranging from sustainability and security to vaccines, electronics, and semiconductors," writes Union Minister of State Rajeev Chandrasekhar.”