প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নমো এপত প্ৰকাশিত গৰীৱ কল্যানৰ ৯ বছৰৰ আলোকপাত কৰা বিস্তৃত তথ্য শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 JUN 2023 10:22AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নমো এপত প্ৰকাশিত গৰীৱ কল্যানৰ ৯ বছৰৰ আলোকপাত কৰা বিস্তৃত তথ্য শ্বেয়াৰ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“দুখীয়া লোকসকলৰ হকে কাম কৰিবলৈ কটোৱা প্ৰতিটো মুহূৰ্ত এক সন্মান আৰু এক বিশেষাধিকাৰ দুয়োটা৷ সহানুভূতি আৰু সংকল্পৰ দ্বাৰা উদ্দীপ্ত আমাৰ যাত্ৰা অব্যাহত আছে৷ নমো এপত #9YearsOfGaribKalyanক আলোকপাত কৰা এক বিস্তৃত তথ্য আছে৷ এবাৰ চাওক৷”

Prime Minister's Office
PM shares wide range of content highlighting 9 Years of Garib Kalyan published on NaMo App
01 JUN 2023 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared wide range of content highlighting 9 Years of Garib Kalyan published on NaMo App.
The Prime Minister tweeted;
“Every moment spent working for the poor is both an honour and a privilege. Our journey continues, fueled by compassion and resolve. The NaMo App contains a wide range of content highlighting #9YearsOfGaribKalyan. Do have a look.”