প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নমো এপ্পতা ফোঙলিবা চহি ৯গী গরিব কলয়ানগী থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
01 JUN 2023 10:22AM by PIB Imphal
নমো এপ্পতা ফোঙলিবা চহি ৯গী গরিব কলয়ানগী থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লায়রবশিংগীদমক মিকুপ খুদিং থবক তৌবা অসি ইকায়খুম্নবা অমসুং খুদোংচাবা অমনি। মীনুংশিং খঙবা অমসুং ৱাশক ঙাকপদা য়ুম্ফম ওইদুনা ঐখোয়গী খোঙচৎ মখা চৎথরি। NaMo App তা #9YearsOfGaribKalyan গী মচাক কয়া ফোঙদোক্লি। য়েংবীয়ু”।

Prime Minister's Office
PM shares wide range of content highlighting 9 Years of Garib Kalyan published on NaMo App
01 JUN 2023 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared wide range of content highlighting 9 Years of Garib Kalyan published on NaMo App.
The Prime Minister tweeted;
“Every moment spent working for the poor is both an honour and a privilege. Our journey continues, fueled by compassion and resolve. The NaMo App contains a wide range of content highlighting #9YearsOfGaribKalyan. Do have a look.”