Prime Minister's Office
PM shares wide range of content highlighting 9 Years of Garib Kalyan published on NaMo App
01 JUN 2023 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared wide range of content highlighting 9 Years of Garib Kalyan published on NaMo App.
The Prime Minister tweeted;
“Every moment spent working for the poor is both an honour and a privilege. Our journey continues, fueled by compassion and resolve. The NaMo App contains a wide range of content highlighting #9YearsOfGaribKalyan. Do have a look.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗରିବ କଲ୍ୟାଣର ୯ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ଅବସରରେ ନମୋ ଆପରେ ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟବସ୍ତୁର ବିସ୍ତୃତ ଶୃଙ୍ଖଳା ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 JUN 2023 10:22AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଗରିବ କଲ୍ୟାଣର ୯ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ଅବସରରେ ନମୋ ଆପରେ ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟବସ୍ତୁର ବିସ୍ତୃତ ଶୃଙ୍ଖଳା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଦରିଦ୍ରମାନଙ୍କ କାମରେ ବ୍ୟୟ ହୋଇଥିବା ପ୍ରତି ମୁହୂର୍ତ୍ତ ଉଭୟ ସୌଭାଗ୍ୟ ଓ ସମ୍ମାନପ୍ରଦ । କରୁଣା ଓ ସଂକଳ୍ପ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରେରିତ ଆମ ଯାତ୍ରା ଜାରି ରହିଛି । #9YearsOfGaribKalyan ବିଷୟ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରୁଥିବା ବିଷୟବସ୍ତୁର ଏକ ବିସ୍ତୃତ ଶୃଙ୍ଖଳା ନମୋ ଆପରେ ପ୍ରକାଶିତ ହୋଇଛି । ଥରେ ନିଶ୍ଚୟ ଦେଖନ୍ତୁ ।”