প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙাকশেল মন্ত্রালয়না স্ত্রেতেজিকেল্লী মরুওইবা লাইন রিপ্লেসমেন্ত য়ুনিৎ/ সব-সিস্তেম/ স্প্যার্স অমদি কম্পোনেন্ত ৯২৮গী ৪শুবা পোজিতিব ইন্দিজিনাইজেসন লিস্ত অয়াবা পীখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা মসিবু দিফেন্স সেক্তরদা অফবা খুমাঙ চাওশিনবা অমনি হায়রি
16 MAY 2023 9:39AM by PIB Imphal
ত্বীত অমদা, ঙাকশেলগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী রাজনাথ সিংহনা স্ত্রেতেজিকেল্লী মরুওইবা লাইন রিপ্লেসমেন্ত য়ুনিৎ (এল.আর.য়ু.)/ সব-সিস্তেম/ স্প্যার্স অমদি কম্পোনেন্ত ৯২৮গী ৪শুবা পোজিতিব ইন্দিজিনাইজেসন লিস্ত (পি.আই্.এল.অয়াবা পীখ্রে হায়না পাউদম্লকখ্রে‍। লিস্ত অসিদা লুপা করোর ৭১৫ রোমগী মপান্দগী পুশিল্লকপা পোৎলমশিংগী মহুৎ শিনগদবা হায় এন্দ মেতরিএলশিং অমদি স্প্যার্স য়াওরি‍।
শ্রী রাজনাথ সিংহগী ত্বীতকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিফেন্স সেক্তরগী অফবা খুমাঙ চাওশিনবা অমনি‍। মসিনা ঐখোয়গী আত্মনিরভর ভারতকী ফিরেপ্তা মপাঙ্গল হাপ্লগনি অমদি ঐখোয়গী লমদমসিগী ওন্ত্রপ্রিন্যুরিএল তেলেন্তশিংদা পুক্নিং থৌগৎলগনি‍।”
অহেনবা অকুপ্পা ৱারোল মফমসিদা ফংবিগনি:
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1923971

Prime Minister's Office
Ministry of Defence approves 4th Positive Indigenisation List of 928 strategically-important Line Replacement Units/Sub-systems/Spares & Components
PM calls it a positive development for the defence sector
16 MAY 2023 9:39AM by PIB Delhi
In a tweet, Union Minister of Defence, Shri Rajnath Singh has informed that 4th Positive Indigenisation List (PIL) of 928 strategically-important Line Replacement Units (LRUs)/Sub-systems/Spares & Components has been approved. The list includes high-end materials & spares, with import substitution value worth Rs 715 crore.
Responding to the tweet by Shri Rajnath Singh, the Prime Minister said;
“A positive development for the defence sector. This will add strength to our resolve towards an Aatmanirbhar Bharat and encourage local entrepreneurial talent.”
More details can be found here;
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1923971