প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙমখৈগী খুঙ্গং হেময়াদা তোতি ঈশিং তাবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
12 MAY 2023 8:30PM by PIB Imphal
ঙমখৈগী খুঙ্গং হেময়াদা তোতি ঈশিং তাবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরাম্না ওকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী গিরিরাজ সিংহগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসিনা ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচবা ফাউহনগনি। ঙমখৈগী লমদমশিং চাউখৎনবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিং কান্নবা ফংবা উবদা য়াম্না হরাওই। চহি কয়া, ঐখোয়গী ঙমখৈগী লমদমশিং মীরাইদুনা লাকখি অদুবু হৌজিক মখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং মরুওইনা লৌদুনা পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
PM hails tap water reaching the border village Hemya
12 MAY 2023 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister today welcomed tap water reaching the border village Hemya.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Giriraj Singh, the Prime Minister tweeted :
"This will make every Indian proud. It is heartening to see our efforts towards developing border areas getting a big impetus. For decades, our border areas were ignored but now their development needs are getting top priority."