Prime Minister's Office
PM hails tap water reaching the border village Hemya
12 MAY 2023 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister today welcomed tap water reaching the border village Hemya.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Giriraj Singh, the Prime Minister tweeted :
"This will make every Indian proud. It is heartening to see our efforts towards developing border areas getting a big impetus. For decades, our border areas were ignored but now their development needs are getting top priority."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সীমান্তৰ গাঁও হেম্যাত নলযোগে পানী পোৱাক লৈ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
12 MAY 2023 8:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সীমান্তৰ গাঁও হেম্যাত নলযোগে পানী পোৱাক লৈ আদৰণি জনায়৷
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী গিৰিৰাজ সিঙৰ টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটত কয়;
“এই খবৰে প্ৰতিগৰাকী ভাৰতীয়ক গৌৰৱান্বিত কৰিব৷ সীমান্তৱৰ্তী অঞ্চলসমূহৰ উন্নয়নৰ দিশত আমাৰ প্ৰচেষ্টাই বৃহৎ গতি লাভ কৰা দেখিবলৈ পাই আনন্দদায়ক। দশক দশক ধৰি আমাৰ সীমান্ত অঞ্চলসমূহক অৱহেলা কৰা হৈছিল যদিও এতিয়া তেওঁলোকৰ উন্নয়নৰ প্ৰয়োজনীয়তাই শীৰ্ষ অগ্ৰাধিকাৰ লাভ কৰিছে।”