ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୀମାନ୍ତ ଗ୍ରାମ ହେମ୍ୟାରେ ଟ୍ୟାପ୍ ପାଣି ପହଞ୍ଚିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
12 MAY 2023 8:30PM by PIB Bhubaneswar
ସୀମାନ୍ତ ଗ୍ରାମ ହେମ୍ୟାରେ ଟ୍ୟାପ୍ ପାଣି ପହଞ୍ଚିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସ୍ୱାଗତ କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଗିରିରାଜ ସିଂଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏହା ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଗର୍ବିତ କରିବ । ସୀମାନ୍ତବର୍ତ୍ତୀ ପ୍ରକଳ୍ପର ବିକାଶ ଦିଗରେ ଆମର ପ୍ରୟାସକୁ ଦେଖିବା ଖୁସିଜନକ । ଦଶନ୍ଧି ଧରି ଆମ ସୀମାବର୍ତ୍ତୀ ଅଞ୍ଚଳକୁ ଅଣଦେଖା କରାଯାଇଥିଲା । କିନ୍ତୁ ଏବେ ସେଠାରେ ବିକାଶର ଆବଶ୍ୟକତାକୁ ପ୍ରାଥମିକତା ଦିଆଯାଉଛି ।’

Prime Minister's Office
PM hails tap water reaching the border village Hemya
12 MAY 2023 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister today welcomed tap water reaching the border village Hemya.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Giriraj Singh, the Prime Minister tweeted :
"This will make every Indian proud. It is heartening to see our efforts towards developing border areas getting a big impetus. For decades, our border areas were ignored but now their development needs are getting top priority."