প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল আর্কাইবকী পুৱারীগী রেকোর্দকী লমায় করোর 1 হেন্না য়াওবা পোর্তেল, “অভিলেখ পাতাল”বু থাগৎখ্রে
20 APR 2023 9:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল আর্কাইবকী পুৱারীগী রেকোর্দকী লমায় করোর 1 হেন্না য়াওবা পোর্তেল, “অভিলেখ পাতাল”বু থাগৎখ্রে।
নেস্নেল আর্কাইবকী ত্বীত থ্রেদ অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মসিদি পুৱারী অমসুং নাৎকী হীরমদা থৱাই য়াওজবশিংগী পুক্নিং চিংশিনগদবা থৌওং অমনি”।

Prime Minister's Office
PM praises “Abhilekh patal” a portal with over 1 Crore Pages of Historical Records of the National Archives
20 APR 2023 9:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised “Abhilekh patal” a portal with over 1 Crore Pages of Historical Records of the National Archives.
The Prime Minister tweeted in response to a tweet thread by the National Archives:
"This is something which will interest those who are passionate about history and culture."