প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বান্দিপুৰ আৰু মুদুমালাই ব্যাঘ্ৰ সংৰক্ষিত অঞ্চল ভ্ৰমণৰ কিছু তথ্য সকলোৰে সৈতে ভাগ বতৰা কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
বাঘ সংৰক্ষণৰ দিশত কাম কৰা প্ৰত্যেকৰে কঠোৰ পৰিশ্ৰমক প্ৰশংসা কৰে
09 APR 2023 10:31PM by PIB Guwahati
বান্দিপুৰ আৰু মুদুমালাই ব্যাঘ্ৰ সংৰক্ষিত অঞ্চল ভ্ৰমণৰ কিছু তথ্য সকলোৰে সৈতে ভাগ বতৰা কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে। তেওঁ সকলো বন বিষয়া, সুৰক্ষাকৰ্মী, বাঘ সংৰক্ষণৰ সৈতে জড়িত আগশাৰীৰ কৰ্মচাৰী আৰু বাঘ সংৰক্ষণৰ ওপৰত কাম কৰা আন সকলোৰে কঠোৰ পৰিশ্ৰমৰ প্ৰশংসা কৰে।
এক টুইট শৃংখলাযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"এটা বিশেষ দিন, উদ্ভিদ আৰু জৈৱ-বৈচিত্ৰ্যৰ মাজত আৰু বাঘৰ জনসংখ্যাৰ বাবে ভাল খবৰ... ইয়াত আজিৰ কিছু হাইলাইট আছে।"
"বান্দিপুৰ আৰু মুদুমালাই ব্যাঘ্ৰ সংৰক্ষিত অঞ্চলত এক স্মৰণীয় ভ্ৰমণ সমাপ্ত কৰাৰ সময়ত, মই সকলো বন বিষয়া, সুৰক্ষাকৰ্মী, বাঘ সংৰক্ষণৰ সৈতে জড়িত আগশাৰীৰ কৰ্মচাৰী আৰু বাঘ সংৰক্ষণৰ ওপৰত কাম কৰা আন সকলোৰে কঠোৰ পৰিশ্ৰমক প্ৰশংসা কৰিব বিচাৰিছোঁ। তেওঁলোকৰ আবেগ আৰু প্ৰচেষ্টাক শব্দৰে প্ৰকাশ কৰিব নোৱাৰি।"

Prime Minister's Office
PM shares highlights from Bandipur and Mudumalai Tiger Reserves
Acknowledges hardwork of everyone working towards tiger conservation
09 APR 2023 10:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared highlights from his visit to Bandipur and Mudumalai Tiger Reserves. He also acknowledged the hardwork of all forest officials, guards, tiger reserve frontline staff and everyone else working on tiger conservation.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
“A special day, in the midst of floral and faunal diversity and good news on the tigers population…here are highlights from today.”
“As I conclude a memorable visit to the Bandipur and Mudumalai Tiger Reserves, I want to acknowledge the hardwork of all forest officials, guards, tiger reserve frontline staff and everyone else working on tiger conservation. Words can’t do justice to their passion and effort.”