প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উদ্ভাৱকসকলক ‘ৰাষ্ট্ৰীয় ষ্টাৰ্টআপ বঁটা ২০২৩’ৰ বাবে আৱেদন জনোৱাৰ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 APR 2023 11:37AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উদ্ভাৱকসকলক ‘ৰাষ্ট্ৰীয় ষ্টাৰ্টআপ বঁটা ২০২৩’ৰ বাবে আবেদন কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী পীয়ুষ গোৱেলৰ এটা ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"ষ্টাৰ্টআপসমূহ কেৱল তেওঁলোকৰ অভিনৱ উদ্ভাৱনৰ বাবেই নহয়, বৰঞ্চ সেইসমূহ প্ৰতিষ্ঠা কৰা সকলৰ প্ৰেৰণাদায়ক জীৱন যাত্ৰাৰ বাবেও আকৰ্ষণীয়। আমাৰ ‘ষ্টাৰ্টআপ’ শব্দই আমাৰ যুৱ শক্তিৰ আবেগ-অনুভূতিকে প্ৰকাশ কৰে।
উদ্ভাৱকসকলক ‘ৰাষ্ট্ৰীয় ষ্টাৰ্টআপ বঁটা ২০২৩’ ৰ বাবে আবেদন কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো। startupindia.gov.in"

Prime Minister's Office
PM urges innovators to apply for the National StartUp Awards 2023
08 APR 2023 11:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged innovators to apply for the National StartUp Awards 2023.
In reply to a tweet by Union Minister Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted :
"StartUps are fascinating not only for their innovative zeal but also for the inspiring life journeys of those who build them. Our StartUp word manifests the spirit of our Yuva Shakti.
Urging innovators to apply for the National StartUp Awards 2023. startupindia.gov.in"