Prime Minister's Office
PM urges innovators to apply for the National StartUp Awards 2023
08 APR 2023 11:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged innovators to apply for the National StartUp Awards 2023.
In reply to a tweet by Union Minister Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted :
"StartUps are fascinating not only for their innovative zeal but also for the inspiring life journeys of those who build them. Our StartUp word manifests the spirit of our Yuva Shakti.
Urging innovators to apply for the National StartUp Awards 2023. startupindia.gov.in"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল স্তার্দঅপ এৱার্দস ২০২৩ শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা ইন্নোবেতরশিংদা তকশিনখ্রে
08 APR 2023 11:37AM by PIB Imphal
নেসনেল স্তার্দঅপ এৱার্দস ২০২৩ শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্নোবেতরশিংদা তকশিনখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মখোয়গী অনৌবা থবক পাংথোকপগী থৌনা অদু খক নত্তনা মখোয় শেমগৎলকপা মীওইশিংগী পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইবা পুন্সি খোঙচৎশিংগীদমক স্তার্দঅপশিং য়াম্না নুংঙাই। ঐখোয়গী স্তার্দঅপ অসিনা ঐখোয়গী নহারোলশিংগী থৌনা মশক তাক্লি”।
ইন্নোবেতরশিংনা নেসনেল স্তার্দঅপ এৱার্দস ২০২৩ শরুক য়াবীয়ু। startupindia.gov.in”