Prime Minister's Office
PM shares a thread about Kutch's transformation from the deadly earthquake in 2001
05 APR 2023 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a tweet by Member of Parliament from Kutch, Shri Vinod Chavda about the transformation and development of Kutch as a great destination of tourism from the devastation of earthquake in 2001.
Responding to the tweet thread by the MP, the Prime Minister said;
"A lovely thread on Kutch. When the deadly quake struck in 2001, people wrote obituaries of Kutch but there is something remarkable about the people of this district. They rose again and propelled the district to new heights. Today Kutch is a great destination for tourism."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০০১গী তমথিরবা য়ুহা হাবা মতুংগী কচ্ছ লমদমগী অওনবশিংগী মতাংদা থ্রিদ অমা প্রধান মন্ত্রীনা উৎখ্রে
05 APR 2023 10:59AM by PIB Imphal
২০০১গী তমথিরবা য়ুহা হাবা মতুংদা কচ্ছ লমদম অসি তুরিজমগী অচৌবা মফম অমা ওইনা শেমগৎলকপা অমসুং অওনবা পুরকপগী মতাংদা ফোঙদোকপা কচ্ছকী এম.পি শ্রী বিনোদ চাবরাগী ত্বিৎ অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এম.পিগী ত্বিৎ থ্রিগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কচ্ছগী ফজরবা থ্রিদ অমনি। ২০০১দা তমথিরবা য়ুহা হাবা থোকপা মতমদা, মীয়াম্না কচ্ছগী খম্নুং পাউদমশিং ইনখি অদুবু জিলা অসিগী মীয়ামগী করিগুম্বা শিংথানিঙাই ওইবা খর লৈখি। মখোয় অমুক হিঙ্গৎলকখি অমসুং জিলা অসি চাউখৎপগী অনৌবা থাকশিংদা পুখৎলকখি। ঙসিদি কচ্ছ তুরিজমগী অচৌবা মফম অমা ওইরে”।