প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এন.এক্স.পি সেমিকন্দক্তরসকী সি.ই.ওনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
30 MAR 2023 10:16AM by PIB Imphal
এন.এক্স.পি সেমিকন্দক্তরসকী সি.ই.ও কুর্ত সিভর্সনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
এন.এক্স.পি সেমিকন্দক্তরসকী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“@NXP গী সি.ই.ও কুর্ত সিভর্স উনবদা হরাওই অমসুং সেমিকন্দক্তরশিং অমসুং ইন্নোবেসনগী তাইবংদা অওনবা পুরক্নবা ৱা খন্নখি। ঐখোয়গী হৈথোই-শিংথোইরবা নহারোলশিংনা মরম ওইদুনা, হায়রিবা হিরমশিং অসিদা ভারত মরুওইবা শক্তি অমা ওইরক্লে”।

Prime Minister's Office
CEO NXP Semiconductors meets PM
30 MAR 2023 10:16AM by PIB Delhi
CEO NXP Semiconductors, Mr. Kurt Sievers met the Prime Minister, Shri Narendra Modi.
In reply to a NXP tweet, the Prime Minister tweeted :
"Happy to have met Mr. Kurt Sievers, the CEO of @NXP and discuss the transformative landscape in the world of semiconductors and innovation. India is emerging as a key force in these sectors, powered by our talented youth."