ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଭେଟିଲେ ଏନଏକ୍ସପି ସେମିକଣ୍ଡକ୍ଟର୍ସ ସିଇଓ
30 MAR 2023 10:16AM by PIB Bhubaneswar
ଏନଏକ୍ସପି ସେମିକଣ୍ଡକ୍ଟର୍ସ ସିଇଓ ଶ୍ରୀ କର୍ଟ ସିଭର୍ସ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଏନଏକ୍ସପିର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“@NXP ସିଇଓ ଶ୍ରୀ କର୍ଟ ସିଭର୍ସଙ୍କୁ ଭେଟିବା ସହ ସେମିକଣ୍ଡକ୍ଟର୍ସ କ୍ଷେତ୍ର ଓ ନବାଚାର କ୍ଷେତ୍ରରେ ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ଦୃଶ୍ୟପଟ୍ଟ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଲୋଚନା କରି ଖୁସି ଲାଗିଲା । ଭାରତ ନିଜ ପ୍ରତିଭାବାନ ଯୁବପୀଢିଙ୍କ ସହାୟତାରେ ଏହି କ୍ଷେତ୍ରଗୁଡିକରେ ପ୍ରମୁଖ ଶକ୍ତି ଭାବେ ଉଭା ହୋଇଛି ।”

Prime Minister's Office
CEO NXP Semiconductors meets PM
30 MAR 2023 10:16AM by PIB Delhi
CEO NXP Semiconductors, Mr. Kurt Sievers met the Prime Minister, Shri Narendra Modi.
In reply to a NXP tweet, the Prime Minister tweeted :
"Happy to have met Mr. Kurt Sievers, the CEO of @NXP and discuss the transformative landscape in the world of semiconductors and innovation. India is emerging as a key force in these sectors, powered by our talented youth."