প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কর্নাতকাগী মান্দ্যাদা চৎখিবা মহাক্কী হন্দক্কী খোঙচৎ অদুগী মমিশিং শিয়র তৌখ্রে
কর্নাতকা অসি চাউখৎ-থৌরাংগী পাৱরহাউস অমনি, সেক্তর কয়াদা লৈবাক্কীদমক শরুক তম্লি: পি.এম.
13 MAR 2023 11:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী মান্দ্যাদা হন্দক চৎখিবা মহাক্কী খোঙচৎ অদুগী মমিশিং শিয়র তৌখ্রে অমসুং মান্দ্যা অসি য়াম্না নুংঙাইখি হায়না ফোঙদোকখি। মীয়ামগী মীনুংশি অদু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
কর্নাতকাগী মান্দ্যাগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, শ্রীমতি সুমালাতা অম্বারীজনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“মান্দ্যা অসি য়াম্না নুংঙাইখি! মীয়ামগী মীনুংশি অদু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।”
মখা তানা রঙ্গারাজ বিন্দিগানাবিল কৌবা প্রজা অমগী ত্বিতকী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কর্নাতকা অসি চাউখৎ-থৌরাংগী পাৱরহাউস অমনি, সেক্তর কয়াদা লৈবাক অসিগীদমক শরুক তম্লি। অথোইবা রাজ্য অসিগী মীয়ামগী শেবা তৌবা ফংজবা লাইবক ফবনি।”

Prime Minister's Office
PM shares glimpses of his recent visit to Mandya, Karnataka
Karnataka is a powerhouse of development, contributing to the nation in so many sectors: PM
13 MAR 2023 11:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of his recent visit to Mandya, Karnataka and said that Mandya was amazing. The people’s affection will always be cherished.
In response to a tweet by Member of Parliament from Mandya, Karnataka, Smt. Sumalatha Ambareesh, the Prime Minister tweeted;
"Mandya was amazing! The people’s affection will always be cherished."
Furthermore responding to the tweet by a citizen, Rangaraj Bindiganavile, the Prime Minister said;
"Karnataka is a powerhouse of development, contributing to the nation in so many sectors. It is an honour to serve the people of this great state."