প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহানবা ওইনা তালীদা রোদ কন্নেক্তিবিতী য়ৌরকখ্রে
পি.এম.না কিমি ৫১ শাংবা য়াংতে-তালী লম্বী শেম্বা লোইশিনখিবা উবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
02 MAR 2023 9:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেশকী ক্রা দাদী জিলাগী কিমি ৫১ শাংবা য়াংতে-তালী লম্বী শেম্বা লোইশিনখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
অরুনাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পেমা খান্দুনা কিমি ৫১ শাংবা য়াংতে-তেলি লম্বী শেম্বা লোইশিনখিবগী মতাংদা তৌখিবা ত্বিত থ্রেদশিংগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মসি উবদা নুংঙাইবা পোকই।”

Prime Minister's Office
Tali gets road connectivity first time
PM glads to see completion of 51 km Yangte-Tali road
02 MAR 2023 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the completion of 51 km Yangte-Tali road in Kra Daadi district of Arunachal Pradesh.
Responding to the tweet threads by Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu about aforesaid completion of 51 km Yangte-Tali road, the Prime Minister tweeted;
“Gladdening to see this.”