প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গঙ্গা বিলাস ক্রুজনা মাগী অহানবা খোঙচৎ লোইদুনা দিব্রুগরদা থুংখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
01 MAR 2023 10:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গঙ্গা বিলাস ক্রুজনা মাগী অহানবা খোঙচৎ লোইদুনা দিব্রুগরদা থুংখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
পোর্তস, শিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজকী কেন্দ্র মন্ত্রীনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অখন্নবা খোঙচৎ অমা লোইশিনখ্রে! গঙ্গা বিলাস ক্রুজতা ভারত অমসুং মপানদগী লমকোইবা কয়া-কয়ানা শরুক য়ারক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness after Ganga Vilas cruise completes its maiden journey at Dibrugarh
01 MAR 2023 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness after Ganga Vilas cruise completes its maiden journey at Dibrugarh.
In response to a tweet by the Cabinet Minister of Ports, Shipping and Waterways, the Prime Minister said;
"A special journey completes! I hope more tourists from India and overseas take part in the Ganga Vilas cruise."