ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦିବ୍ରୁଗଡରେ ପହଞ୍ଚି ନିଜ ପ୍ରଥମ ଯାତ୍ରା ପୂରଣ କରିଥିବା ଗଙ୍ଗା ବିଳାସ କ୍ରୁଜ ପାଇଁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 MAR 2023 10:42AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଗଙ୍ଗା ବିଳାସ କ୍ରୁଜ ଦିବ୍ରୁଗଡ ଠାରେ ପହଞ୍ଚି ନିଜ ପ୍ରଥମ ଯାତ୍ରା ପୂରଣ କରିଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ବନ୍ଦର, ଜାହାଜ ଚଳାଚଳ ଏବଂ ଜଳମାର୍ଗ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ସର୍ବାନନ୍ଦ ସୋନୱାଲଙ୍କ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏକ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଯାତ୍ରା ଶେଷ ହେଲା ! ଭାରତ ଓ ବିଦେଶରୁ ଅଧିକ ପର୍ଯ୍ୟଟକ ଗଙ୍ଗା ବିଳାସ କ୍ରୁଜରେ ଭାଗ ନେବେ ବୋଲି ଆଶା ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness after Ganga Vilas cruise completes its maiden journey at Dibrugarh
01 MAR 2023 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness after Ganga Vilas cruise completes its maiden journey at Dibrugarh.
In response to a tweet by the Cabinet Minister of Ports, Shipping and Waterways, the Prime Minister said;
"A special journey completes! I hope more tourists from India and overseas take part in the Ganga Vilas cruise."